2023 թվականի հոկտեմբերին ProfHolod-ը արտադրել է 50 տոննա սեփական սոսինձ հանքային բուրդով սենդվիչ պանելների համար: ProfHolod-ն օգտագործել է նոր մշակումը տարբեր հաստությունների և պրոֆիլների ավելի քան 250,000 քառակուսի մետր սենդվիչ պանելներում:
Ընկերության հետազոտական կենտրոնում ստեղծված փրփրացող պոլիուրեթանային սոսինձը օգտագործվում է ProfHoloda շարունակական ավտոմատ գծի վրա: Նոր բազմաբաղադրիչ բաղադրությունը 10%-ով ավելացնում է մեկուսացման կպչունությունը մետաղին` համեմատած ձեռնարկությունում նախկինում օգտագործված այլ սոսինձների հետ:
Սոսինձը կարևոր դեր է խաղում հանքային բուրդով սենդվիչ վահանակների արտադրության մեջ՝ լրացնելով անհարթությունները, որոնք առաջանում են, երբ մետաղական թիթեղները շփվում են հանքային բուրդի մակերեսի հետ: Հրդեհավտանգ հանքային բուրդ սալիկների մետաղի վրա ամուր և հուսալի ամրացումը երաշխավորում է արտադրանքի ամրությունը, ջերմամեկուսացումը և մեխանիկական հատկությունները:
Մեր զարգացումն ապացուցվեց, որ գերազանց էր՝ հիմնվելով սենդվիչ պանելների արտադրության շարունակական գծի վրա գործող արդյունքների վրա՝ դառնալով ProfHoloda հետազոտական կենտրոնի աշխատանքի ևս մեկ տեսանելի օրինակ:
Սենդվիչ վահանակների արտադրության մեջ օգտագործվող բաղադրիչների հարմարեցումը, մեր սեփական բարձր տեխնոլոգիական լուծումների ստեղծումը և մեր սեփական զարգացումների վրա կենտրոնանալը թույլ են տալիս մեզ շարունակել բարելավել մեր բոլոր արտադրանքի ֆիզիկական և մեխանիկական բնութագրերը: Եվ հաճախորդներին տրամադրեք ջեռուցման և հովացման կառավարման լուծումներ, որոնք խնայում են էներգիան և գումարը:
Իրինա Պեչենկինա
«ПрофХолод»-ի գիտահետազոտական կենտրոնի ղեկավար