ProfHolod-ն ուժեղացնում է հանքային բուրդի որակի վերահսկումը: Լրացուցիչ որակի վերահսկման միջոցառումներ են անհրաժեշտ՝ մեղմելու հումքի օգտագործման վտանգները, որոնք կարող են լիովին չհամապատասխանել արտադրության չափանիշներին:

Որակի ապահովման ուժեղացված գործունեության նպատակն է պաշտպանել հաճախորդների շահերը որոշակի շինանյութերի պակասի ժամանակ: Որպես ջերմության կառավարման տեխնոլոգիայի փորձագետներ, մենք ձգտում ենք մեր հաճախորդներին տրամադրել արտադրանքի բարձր որակ՝ նվազեցնելու տեղադրման ժամանակը և առավելագույնի հասցնելու հանքային բուրդով սենդվիչ վահանակներով շենքերի կառուցման և մեկուսացման առավելությունները:

Ասկար Գիլֆանով
ProfHolod Որակի տնօրեն

Խորը հսկողությունը ներդրվում է արտադրական ցիկլի հինգ փուլերում.

1.      Մուտքագրվող հումքի հսկողություն՝ հատուկ ուշադրություն դարձնելով հանքային բուրդի որակին

2.      ProfHolod-ում արտադրված սոսինձի որակի վերահսկում

3.      Արտադրությունից առաջ նմուշառում

4.      Արտադրանքի հսկողություն արտադրության ընթացքում

5.      Պատրաստի արտադրանքի յուրաքանչյուր խմբաքանակի ֆիզիկական և մեխանիկական հատկությունների վերահսկում

ProfHolod արտադրական հաստատության տարածք մուտք գործելիս հանքային բուրդի յուրաքանչյուր խմբաքանակ անցնում է եռաստիճան մուտքային ստուգման գործընթաց.

1.      Նախքան բեռնաթափելը, ProfHolod-ի աշխատակիցները ստուգում են ապրանքների տեսականին, քանակը, փաթեթի վիճակը, վկայականները, որակի անձնագրերը.

2.      Արտադրության վայրում երկրաչափական պարամետրերը վերահսկվում են և որոշվում է խտությունը

3.      ProfHolod-ի լաբորատորիան որոշում է հանքային բուրդի տախտակների նմուշների ֆիզիկական և մեխանիկական բնութագրերը

minvata_new2.jpg

Ներածման հսկողության արդյունքները գրանցվում են ծրագրային ապահովման մեջ: Միայն կառավարման բոլոր երեք փուլերը հաջողությամբ անցնելուց հետո հանքային բուրդ թույլատրվում է սենդվիչ պանելների արտադրություն:

ProfHolod-ի սեփական կպչուն այբբենարանը, որն արտադրվում է բլենդերի մեջ, նույնպես փորձարկված է որակի համար: Սոսինձի բաղադրությունը ստուգվում է խտության, մածուցիկության և ջրի պարունակության համար, լաբորատոր փրփրում է կատարվում՝ ստուգելու տեխնոլոգիական ժամանակները, որոնք անհրաժեշտ են հանքային բուրդի և մետաղի ճիշտ կապակցման գործընթացի համար:

Արտադրության գործընթացում և պատրաստի արտադրանքի որակի հսկողությունն իրականացվում է արտադրական գծի բոլոր հանգույցներում՝ 7 հսկիչ կետերում՝ հումքի մատակարարումից մինչև պատրաստի արտադրանքի փաթեթավորում:

Որպես արտադրված սենդվիչ վահանակների յուրաքանչյուր խմբաքանակից պատրաստի արտադրանքի ելքային հսկողության մաս, ProfHolod-ի մասնագետները ամեն օր նմուշներ են վերցնում ProfHolod արտադրական լաբորատորիայում ֆիզիկական և մեխանիկական բնութագրերի փորձարկման համար՝ համաձայն ռուսական ГОСТ 32603 ստանդարտի:

Որակի վերահսկումը լաբորատորիայում ավանդաբար նշանակալի նշանակություն ունի ProfHolod-ում: Ընկերության լաբորատորիայի և R&D կենտրոնի մասնագետները ոչ միայն ստուգում են հումքը և պատրաստի արտադրանքը, այլև մշակում են նոր բաղադրիչներ և նյութեր՝ բարելավելու սենդվիչ պանելների ֆիզիկական և մեխանիկական հատկությունները:

2019 թվականից ProfHolod-ը արտադրում է հանքային բուրդով պատի և տանիքի սենդվիչ պանելներ՝ 50-ից 200 մմ հաստությամբ լիովին ավտոմատ շարունակական Pu.Ma գծով:


Գրանցվեք մեր տեղեկագրին

Ամեն օգտակարն ու հետաքրքիրը' շաբաթը մեկ անգամ

Ավելի շատ նորություններ

Գրասենյակը գտնվում է սենդվիչ պանելների և PIR Plita® արտադրության երկրորդ շարունակական գծի շենքում
12.07.2024
Արտադրության նվազագույն ժամկետները վերաբերում են ստանդարտ գույների և չափերի արտադրանքներին
26.06.2024
"ProfHolod"-ի առցանց տրանսպորտի մոնիտորինգի ծառայության շնորհիվ հաճախորդը կարող էր ճշգրիտ հաշվարկել բեռնաթափման ժամանակը և պատրաստվել տեղադրմանը
13.06.2024
"ProfHolod"-ի դիզայնի զարգացման բաժնի մասնագետները պատրաստ են օգնել սենդվիչ պանելների և սառնարանային դռների ցանկացած ոչ ստանդարտ հարցումների դեպքում:
06.06.2024

Տեսեք մեր նախագծերը

gototop