ProfHolod-ն ուժեղացնում է հանքային բուրդի որակի վերահսկումը: Լրացուցիչ որակի վերահսկման միջոցառումներ են անհրաժեշտ՝ մեղմելու հումքի օգտագործման վտանգները, որոնք կարող են լիովին չհամապատասխանել արտադրության չափանիշներին:
Որակի ապահովման ուժեղացված գործունեության նպատակն է պաշտպանել հաճախորդների շահերը որոշակի շինանյութերի պակասի ժամանակ: Որպես ջերմության կառավարման տեխնոլոգիայի փորձագետներ, մենք ձգտում ենք մեր հաճախորդներին տրամադրել արտադրանքի բարձր որակ՝ նվազեցնելու տեղադրման ժամանակը և առավելագույնի հասցնելու հանքային բուրդով սենդվիչ վահանակներով շենքերի կառուցման և մեկուսացման առավելությունները:
Ասկար Գիլֆանով
ProfHolod Որակի տնօրեն
Խորը հսկողությունը ներդրվում է արտադրական ցիկլի հինգ փուլերում.
1. Մուտքագրվող հումքի հսկողություն՝ հատուկ ուշադրություն դարձնելով հանքային բուրդի որակին
2. ProfHolod-ում արտադրված սոսինձի որակի վերահսկում
3. Արտադրությունից առաջ նմուշառում
4. Արտադրանքի հսկողություն արտադրության ընթացքում
5. Պատրաստի արտադրանքի յուրաքանչյուր խմբաքանակի ֆիզիկական և մեխանիկական հատկությունների վերահսկում
ProfHolod արտադրական հաստատության տարածք մուտք գործելիս հանքային բուրդի յուրաքանչյուր խմբաքանակ անցնում է եռաստիճան մուտքային ստուգման գործընթաց.
1. Նախքան բեռնաթափելը, ProfHolod-ի աշխատակիցները ստուգում են ապրանքների տեսականին, քանակը, փաթեթի վիճակը, վկայականները, որակի անձնագրերը.
2. Արտադրության վայրում երկրաչափական պարամետրերը վերահսկվում են և որոշվում է խտությունը
3. ProfHolod-ի լաբորատորիան որոշում է հանքային բուրդի տախտակների նմուշների ֆիզիկական և մեխանիկական բնութագրերը
Ներածման հսկողության արդյունքները գրանցվում են ծրագրային ապահովման մեջ: Միայն կառավարման բոլոր երեք փուլերը հաջողությամբ անցնելուց հետո հանքային բուրդ թույլատրվում է սենդվիչ պանելների արտադրություն:
ProfHolod-ի սեփական կպչուն այբբենարանը, որն արտադրվում է բլենդերի մեջ, նույնպես փորձարկված է որակի համար: Սոսինձի բաղադրությունը ստուգվում է խտության, մածուցիկության և ջրի պարունակության համար, լաբորատոր փրփրում է կատարվում՝ ստուգելու տեխնոլոգիական ժամանակները, որոնք անհրաժեշտ են հանքային բուրդի և մետաղի ճիշտ կապակցման գործընթացի համար:
Արտադրության գործընթացում և պատրաստի արտադրանքի որակի հսկողությունն իրականացվում է արտադրական գծի բոլոր հանգույցներում՝ 7 հսկիչ կետերում՝ հումքի մատակարարումից մինչև պատրաստի արտադրանքի փաթեթավորում:
Որպես արտադրված սենդվիչ վահանակների յուրաքանչյուր խմբաքանակից պատրաստի արտադրանքի ելքային հսկողության մաս, ProfHolod-ի մասնագետները ամեն օր նմուշներ են վերցնում ProfHolod արտադրական լաբորատորիայում ֆիզիկական և մեխանիկական բնութագրերի փորձարկման համար՝ համաձայն ռուսական ГОСТ 32603 ստանդարտի:
Որակի վերահսկումը լաբորատորիայում ավանդաբար նշանակալի նշանակություն ունի ProfHolod-ում: Ընկերության լաբորատորիայի և R&D կենտրոնի մասնագետները ոչ միայն ստուգում են հումքը և պատրաստի արտադրանքը, այլև մշակում են նոր բաղադրիչներ և նյութեր՝ բարելավելու սենդվիչ պանելների ֆիզիկական և մեխանիկական հատկությունները:
2019 թվականից ProfHolod-ը արտադրում է հանքային բուրդով պատի և տանիքի սենդվիչ պանելներ՝ 50-ից 200 մմ հաստությամբ լիովին ավտոմատ շարունակական Pu.Ma գծով: